3. 4. 2024, 12:11

Steelaři pojedou na mistrovství republiky

Vejprničtí šipkaři pojedou na MČR v klasických šipkách

Skvělého úspěchu dosáhli vejprničtí šipkaři ve steelové lize. V základní části ligové soutěže obsadili 2. místo a měli tak o trochu snadnější los v prvním kole play-off.  Jejich soupeřem byl "A" tým plzeňského Bumerangu, který ale vejprničtí doslova přejeli 10:0.

V semifinále na naše šipkaře čekal tým Legendario Plzeň "A", se kterým jsme se loni tahali o postup na mistrovství ČR až do posledních kol. I tentokrát to vypadalo, že na MČR, které se letos koná 25. - 26. května v Chebu, postoupí plzeňští šipkaři. Když byl ještě v první části zápasu stav 5:1 pro Legendario, zdálo se vše jasné. Jenže 2 body ve dvouhrách a vyhrané párovky znamenaly srovnání na 5:5 a nový start.

Ve druhé části zápasu pro změnu tahali za kratší konec hráči Legendaria a vejprnické hnala touha po postupu. Vítězný 10. bod přišel v předposledním zápase a postupová radost mohla propuknout.

Finále play-off mohlo být třešničkou na dortu, ale Scorpions Plzeň opět dokázali, kdo šipkám na západě Čech poslední roky jasně kraluje.